Puuttuuko tilasta ilmoitustaulu?

Ei hätää, sillä LobbyTech-naulakon lasit tai Lobby-naulakon tausta on nyt mahdollista korvata valkoisella magneetti- ja tussitaululevyllä.  Vahva kaksipuoleinen komposiittilevy on magneettinen molemmilta puolilta, voit kiinnittää ilmoitukset ja muistilaput normaaleilla magneeteilla tai kirjoittaa viestit valkotaulutusseilla. Kysy myös akustiikkahuopamahdollisuuksistamme.   Takaisin ajankohtaista osioon.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

    On siirapin, neilikan tuoksua, on piirakoita ja rusinoita. On kiireistä kaupassa juoksua. On kellari herkkuja pullollaan. On pipareita ja manteleita, ja lahjoja piiloihin sullotaan. On tonttujen tiukujen kilinää, on pähkinöitä ja kynttilöitä. On enkelikellojen helinää. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta toivottaa Monenan ja Metallituote Summasen väki!   Takaisin ajankohtaista osioon.    

Monenan uudet nettisivut avattu

Monenan uudet nettisivut on avattu. Uusituilla sivuilla on raikas ja selkeä ilme sekä paljon uutta tietoa niin vanhoista klassikoista kuin uutuustuotteistamme. Uudet sivut ovat aiempaa informatiivisemmat ja helppokäyttöisemmät.

Lue Lisää

Monenalta uutta tuotemateriaalia

Tuotepäivitykset ja uutuustuotteet kaipasivat rinnalleen arvoisensa tukimateriaalin. Olemme uudistaneet tuotekorttimme ja mittatietomateriaalimme selkeiksi ja helppolukuisiksi, lisäksi niissä on nyt raikas ilme. Uudet tuotekortit löytyvät tuotekohtaisesti nettisivuiltamme. Lue Lisää