Uusia tuotteita Monenalta!

Uusia tuotteita Monenalta!  Pysty- ja siirtonaulakoihin uutuuksina tulivat Kulkuri, Renki sekä PikkuPukki.  Lokerikkoihin tuli uutuutema juhkeä ja tukeva Kiip.  Tutustu tuotteisiin tarkemmin ja ota tarvittaessa yhteyttä! 

Uutuuksia tulossa!

Uutuudet kuvattiin alkusyksystä ja lopputulos on näyttävä. Uudet tuotteet tulemme julkaisemaan piakkoin, joten pysykäähän kuulolla.      

Kesäloma-ajan toiminta

Monenan asiakaspalvelu ja toimitukset palvelevat läpi kesän. Toimituksissa ja erikoistuotteiden valmistuksessa saattaa olla pieniä viiveitä.  Aurinkoisia kevätpäiviä!  Metallituote Summasen väki. 

Puuttuuko tilasta ilmoitustaulu?

Ei hätää, sillä LobbyTech-naulakon lasit tai Lobby-naulakon tausta on nyt mahdollista korvata valkoisella magneetti- ja tussitaululevyllä. 

Monenan uudet nettisivut avattu

Monenan uudet nettisivut on avattu. Uusituilla sivuilla on raikas ja selkeä ilme sekä paljon uutta tietoa niin vanhoista klassikoista kuin uutuustuotteistamme. Uudet sivut ovat aiempaa informatiivisemmat ja helppokäyttöisemmät.

Lue Lisää

Monenalta uutta tuotemateriaalia

Tuotepäivitykset ja uutuustuotteet kaipasivat rinnalleen arvoisensa tukimateriaalin. Olemme uudistaneet tuotekorttimme ja mittatietomateriaalimme selkeiksi ja helppolukuisiksi, lisäksi niissä on nyt raikas ilme. Uudet tuotekortit löytyvät tuotekohtaisesti nettisivuiltamme. Lue Lisää