Loading…

Monena ja Metallituote Summanen yhdistyvät

Monena Oy ja Metallituote Summanen Oy ovat sopineet 9.3.2017 toteutettavasta liiketoimintakaupasta, jossa Monenan koko toiminta integroituu osaksi Metallituote Summasen toimintaa.

Monenan kaikki toiminnot siirtyvät Metallituote Summasen toimitiloihin Hollolaan huhtikuun alkuun mennessä. Siihen asti toiminta jatkuu Muuramessa Monenan tiloissa.

Monenan henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Metallituote Summasen palvelukseen, ja henkilöstön yhteystiedot säilyvät ennallaan. Myös toimitusjohtaja Jukka Partanen siirtyy Metallituote Summasen palvelukseen määräajaksi. Siirrot pyritään tekemään mahdollisimman häiriöttömästi asiakkaille, ja toiminta on koko ajan käynnissä.

Monenan brändi tulee säilymään ja sen on hyvä kasvaa ja kehittyä Summasen laajassa toimintaympäristössä. Summanen tulee kaikessa tekemisessä kunnioittamaan Monenan toimintatapoja ja liikesuhteita.

– Metallituote Summanen on tässä mielessä paras mahdollinen uusi omistaja, kun suvun sisältä ei löytynyt jatkajaa, toteaa toimitusjohtaja Jukka Partanen. Alan kehityksessä mukana pysyminen vaatii paitsi panostuksia tuotekehitykseen ja sitä kautta uusia tuotteita myös parempaa kilpailukykyä.

Summanen tulee tarjoamaan asiakkailleen Monenan tuotevalikoiman lisäksi uusia tuotteita sekä asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä tuotteita.

Tavoitteena on luoda tulevaisuuden tarpeisiin vastaava yritys, joka pääsee pidemmälle kuin kumpikaan edeltäjäyritys yksin. Tähän päästään molempien yritysten vahvuuksia hyödyntäen.

 

9.3.2017 alkaen yrityksen tiedot ovat:

Metallituote Summanen Oy, Nostavantie 111, 15820 Lahti
Y-tunnus 0926355-2

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Tanja Lundén, Metallituote Summanen Oy, puh. 040 588 4114, tanja.lunden@summanen.fi
Toimitusjohtaja Jukka Partanen, Monena Oy, puh. 050 024 3525, jukka.partanen@monena.fi

Metallituote Summanen Oy on suomalainen vuonna 1957 perustettu perheyritys. Summanen toimii monipuolisena metallituotteiden sopimusvalmistajana. Henkilöstön lukumäärä ennen yrityskauppaa on 23 henkilöä. www.summanen.fi