Loading…
Sisustustuotteet

Monenan laajassa naulakkovalikoimassa on erilaisia malleja jo viisikymmentä. Olemme tietenkin käytettävissänne, kun tarvitsette valmistajan projektikohtaisille naulakkokokonaisuuksille.

Myymäläkalusteet

Jokainen myymälä on yksilöllinen tila, joka vaatii kalusteilta erikoisratkaisuja. Myymälätila on pystyttävä käyttämään tehokkaasti hyödyksi, koska hukkaneliöt eivät ole tuottavia. Tuotteet on saatava näyttävästi esille, ja kaikki tila on hyödynnettävä mahdollisimman tehokkaasti.

Varastointijärjestelmät

Mikä tahansa hankala, iso tai painava kappale onkaan kysymyksessä niin se voidaan tehokkaasti varastoida varastoautomaatissa. Kaikki Monena ratkaisut tehdään asiaakaan tilan ja tarpeen mukaan.

Ajankohtaista

 • Monena and Metallituote Summanen are Joining Forces 13.3.2017

  Monena Oy and Metallituote Summanen Oy have agreed on a fusion in which all Monena operations will be integrated into Metallituote Summanen’s operations. The fusion will be effective on March 9th 2017.

  All Monena operations will be transferred to Metallituote Summanen’s premises in Hollola by the end of March. Until then, the operations will remain at ...

 • Monena ja Metallituote Summanen yhdistyvät 13.3.2017

  Monena Oy ja Metallituote Summanen Oy ovat sopineet 9.3.2017 toteutettavasta liiketoimintakaupasta, jossa Monenan koko toiminta integroituu osaksi Metallituote Summasen toimintaa.

  Monenan kaikki toiminnot siirtyvät Metallituote Summasen toimitiloihin Hollolaan huhtikuun alkuun mennessä. Siihen asti toiminta jatkuu Muuramessa Monenan tiloissa.

  Monenan henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Metallituote Summasen palvelukseen, ja henkilöstön yhteystiedot säilyvät ennallaan. Myös toimitusjohtaja Jukka Partanen siirtyy Metallituote ...

 • Kuvapankki pois käytöstä 31.10.2016

  Kuvapankki on otettu pois käytöstä. Tilalle tulemme lisäämään jokaisen tuotteen omalle sivulle tiedostomudot .dxf sekä .3ds. Kuvat tullaan lisäämään muutamien päivien aikana.