Haemme myyntipäällikköä

Ajankohtaista

Haemme myyntipäällikköä

17.2.2021

Alatko myyntiässäksi meille?

Lupsakalla asenteella ja hyvällä huumorintajulla pääsee jo pitkälle. Olethan sanavalmis, sopivasti vahva persoona ja sinulla on omia mielipiteitä. Mielellään sopivasti kilometrejä takanapäin ja näkemystä eteenpäin, sekä aitoa kiinnostusta kalustamisen alaa kohtaan.

Asiakkaamme arvostavat hyviä vuorovaikutussuhteita, asiantuntevaa ja jämäkkää asennetta B2B-kaupankäynnissä sekä nopeaa palvelua. Heidät saa iloisesti yllätettyä tarjoamalla sellaisia ratkaisuja, joita he eivät osanneet edes toivoa. Oma auto on liikenteessä useampana päivänä viikossa ja matka käy pääsääntöisesti Suomi-neidon lanteiden alapuolella. Asiakkaillemme jää toivottavasti käynneiltäsi uutta ajateltava, positiivinen mielikuva sekä käsitys mallistostamme ja tuoteuutuuksistamme.

Työnantaja on tyytyväinen, kun tulosta syntyy, sitoudutaan yhteisiin pelisääntöihin ja työskentelyssä on täsmällinen ote. Palkkapäivänä muistamme kilpailukykyisellä kuukausipalkalla. Käyntikortissasi lukee MYYNTIPÄÄLLIKKÖ ja käytössäsi ovat ajantasaiset työvälineet ja menetelmät sekä auttavaiset työkaverit.

Työskentelemme ajan hermoilla olevassa, avoimessa ja nopeasti kehittyvässä työyhteisössä, Hollolassa. Meillä on mielenkiintoinen palvelu- ja tuotekokonaisuus, Alastek, Monena ja Summanen, joista myyntiässänä vastaat tavaramerkkiemme Alastek ja Monena myynnistä. Muodostamme moniammatillisen osaajajoukon, joka on ylpeä siitä mitä tekee.

Liity ässätiimin ja laita hakemus sisään. Ennen sitä käy kurkkaamassa:

www.alastek.fi
www.monena.fi
www.summanen.fi

Lisää tietoa ja keskustelua tehtävänkuvasta saat soittamalla Tanja Lundénille 19.2, 26.2. tai 8.3. klo 8-12 numeroon 040 588 4114.
Nopeat syövät hitaat. Paikka täytetään heti sopivan ässän löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viimeistään 9.3. mennessä osoitteeseen tanja.lunden@summanen.fi