Ajankohtaista

09/09/2021 |

Suunnittelukilpailumme voittajat

Suunnittelukilpailumme voittajat

Meillä on ilo esitellä suunnittelukilpailumme voittajatyön suunnitellut kaksikko: Rosa-Maria Tolvanen ja Jani Luukkonen.

Sekä Rosa-Maria että Jani ovat valmistuneet muotoilijoiksi Lahden Muotoiluinstituutista ja tehneet valmistumisestaan asti suunnittelutöitä yhdessä. Yhteistyön jatkumo on ollut heille luonnollinen opintojen jälkeen, koska jo opintovaiheessa he suunnittelivat eri projekteja tiiminä ja huomasivat yhteistyön sujuvan sekä suunnitteluajattelun kohtaavan.

Näin he kertovat suunnittelufilosofiastaan:
"Suunnitellessamme ajatus on luoda asioita, jotka tuovat iloa arkeen esteettisyydellään ja toiminnallisuudellaan. Käyttökokemus ja ihminen ovat suunnittelumme keskipiste. Inspiroivia teemoja ovat kontrastien ja klassisten elementtien yhdistely tasapainoisiksi kokonaisuuksiksi. Yhdessä ne luovat mielenkiintoisia ja aikaa kestäviä ratkaisuja."

Suunnitellessaan naulakkoa suunnittelukilpailuumme, Rosa-Maria ja Jani kertovat alussa lähteneen leikittelemään erilaisilla muodoilla ja rakenteilla. "Tavoittelimme muotoa, joka olisi mahdollisimman vähäeleinen ja kiinnostava". Suunnittelun lähtökohdiksi he mainitsevat käytännöllisyyden ja ilmavuuden sekä monipuolisuuden henkareiden ja koukkujen osalta. Näin ajatus naulakon muodosta syntyi ja tavoitteet nivoutuivat hyvin yhdeksi kokonaisuudeksi.

Lähdemme innolla kehittämään tulevaa naulakkouutuuttamme tämän suunnittelijakaksikon kanssa. Seuraa kehitysprosessia nettisivuillamme sekä sosiaalisen median kanavillamme!

Ask more

Ask more

Minna Salokannel

Product and design manager

Minna Salokannel

Contact me:
+358 50 433 6931
minna.salokannel@summanen.fi