Ajankohtaista

4.4.2022 | Blogi

Monenan monipuoliset eteis- ja aulakalusteet

Monenan monipuoliset eteis- ja aulakalusteet

Eteistiloja on lukuisia erilaisia. Miten löytää naulakkoratkaisu, joka soveltuu juuri etsimääsi eteis- ja aulatilaan? Anna Monenan ja kattavan tuotevalikoiman auttaa sinua! Olemme tunnettuja erityisesti julkisten tilojen naulakkovalmistajana, mutta monet pienemmät tuotteemme soveltuvat mainiosti myös kodin vaatesäilytykseen.
 

Järjestelmänaulakot

Kun tarve on suurelle määrälle takkipaikkoja, on järjestelmänaulakko oikea valinta. Lobby on kestosuosikki järjestelmänaulakoistamme. Sen tuoteperhe on erittäin laaja, johon sisältyy isomman naulakon lisäksi myös useita koulu- ja päiväkotikohteisiin soveltuvia naulakoita, sekä kenkätelineitä istuimilla ja ilman. Järjestelmänaulakot ovat erittäin helposti muunneltavissa tilojesi ehdoilla ja saat koottua aina sinulle sopivan kokonaisuuden. Levypäätyisen Lobby-naulakon lisäksi isoimpiin järjestelmänaulakoihin lukeutuvat kaunis lasipäätyinen LobbyTech, metallirunkoinen Extend sekä teollisuusnaulakko Fire.

 

Koulu- ja päiväkotinaulakot

Koulu- ja päiväkotikäyttöön tarvitaan kestäviä ja turvallisia naulakkoratkaisuja. Tuotevalikoimassamme on useita eri vaihtoehtoja koulu- ja päiväkotinaulakoille. Lobby-sarjan pienempien käyttäjien mallit ovat tukevat ja laadukkaat LobbyKid sekä LobbyJunior. LobbyKid koulu- ja päiväkotinaulakkoa on saatavissa joko yhtenäisellä hattuhyllyllä tai käyttäjäkohtaisilla lokeroilla varustettuna. Lisäksi naulakossa on vakiona kenkätason yläpuolella oleva istuin, joka helpottaa pukemishetkiä. LobbyJunior on isoveljen, Lobbyn, kaltainen naulakko kouluun ja päiväkotiin. Sen mitoitus on suunniteltu erityisesti alakoululaisten käyttöä ajatellen. Näiden naulakkomallien lisäksi perinteinen nimikkonaulakkomme Monena, on monen tuntema koulunaulakko. Sen pyöristetyt muodot soveltuvat vauhdikkaisiinkin ympäristöihin ja ovat myös turvallinen ratkaisu. Lisäksi Monenan sirompi koko on hyvä valinta pienempiin/kapeampiin eteistiloihin.


Koulunaulakoidemme mallistossa on myös kevyempi vaihtoehto järjestelmänaulakoille: MiniLokerikko, jonka lokerot tarjoavat reilusti säilytystilaa. Lokeroiden alla on vakiona metalliset ankkurikoukut. Lokerikkoa on saatavissa ovilla tai ilman ja sen voi mainiosti yhdistää vaikka LobbyMini Seat -kenkätelineen/istuimen kanssa. Tämä lokerikkonaulakko on myös oiva valinta päiväkoteihin ja alakoululaisten käyttöön.


Uusimpina tulokkaina oppimisympäristöjen naulakoiksi ovat tukeva, laippajalkainen Oppi-reppunaulakko sekä seinään kiinnitettävä sirompi Clip-reppunaulakko. Oppi pysyy vankasti pystyssä ja kannattelee parhaimmillaan 16:ta reppua, kun taas Clip-reppunaulakosta löytyy koukkuja neljälle repulle.


Isokokoisten koulunaulakoiden rinnalle on valittavissa lukuisa määrä pienempiä seinänaulakoita. Näitä ovat esimerkiksi hauskat eläinnaulakot Bunny, Doggy ja Croco sekä Lobby-sarjan muotokieltä muistuttava Knob-seinänaulakko.Kenkätelineet ja lokerikot

Kenkätelineemme LobbyBoot on osa Lobby-tuotesarjaa ja näin ollen yhdistettävissä muiden Lobby-sarjan tuotteiden kanssa. LobbyBoot-kenkätelinettä on saatavissa kaksitasoisesta aina kuusitasoiseen saakka, joten saat aina tarvittavan määrän kenkäsäilytyspaikkoja. Istuimella varustettua kenkätelinettä löytyy kahta eri kokoa, LobbyMini Seat pienemmille käyttäjille sekä LobbySeat aikuisille. Sekä LobbyBoot että LobbySeat -kenkätelineet soveltuvat kaikkiin julkisiin tiloihin, erityisesti oppimisympäristöjen kenkätelineiksi.

Toimistotiloihin, työpaikalle tai esimerkiksi henkilökunnan taukotilan kenkätelineeksi on valittavissa myös sirompi vaihtoehto LobbyWall Boot.

Koulunaulakoissamme mainitun MiniLokerikon lisäksi tuotteistostamme löytyy suurempi lokerikko Kiip, joka on saanut innoituksen Lobbyn vankasta ja vakaasta rakenteesta. Lokerikosta on kahta eri kokoa. 1x5 ja 2x5 lokeroisena. Kiip-lokerikkoa saa halutessaan myös ovilla, joihin on saatavissa useita eri lukitusvaihtoehtoja. Kiip on erinomainen valinta oppilaslokerikoksi sekä kohteisiin, joissa tarvitaan käyttäjille henkilökohtaiset, lukittavat lokerikot. Lokerikkoamme saa myös erikoistyönä sähköistettynä tai esimerkiksi oviin toteutettavilla postiaukoilla.

 

Pysty- ja siirtonaulakot

Monipuolisesta pysty- ja siirtonaulakoidemme mallistosta löytyy jokaiselle jotakin. Siroimmat, pienempikokoiset naulakkomme soveltuvat myös kodin sisustuksiin ja vaatesäilytykseen. Uusin pystynaulakkomallimme on U-naulakko, joka on vuoden 2021 suunnittelukilpailun voittajatyö.

Muita pystynaulakoitamme ovat tutut Verso, linjakkaat Pukki sekä PikkuPukki, perusnaulakko Lotus, tilanjakaja Porter, skandinaavinen LobbyLite, 70-luvun klassikko Kruunu, simppeli Rock, siro 3Base sekä pikkutakin tyylikäs kannattelija Renki. Taittonaulakoitamme ovat suositut Linkku sekä LinkkuWood ja siirtonaulakoita hienostunut Kulkuri sekä särmikäs Rock 'n roll.

 

Seinänaulakot

Pienemmän tarpeen vaatesäilytyksen hoitavat suositut seinänaulakkomme. Iiro seinänaulakko on pysynyt vuosia mallistomme kestosuosikkina, ja kestosuosikin tittelin paikkaa jakaa myös LobbyWall, joka on samaa sarjaa LobbyWall Boot -kenkähyllyn kanssa. Uusin seinänaulakkomme on huoliteltu ja linjakas Tove, joka syntyi osana Suomalainen Huonekalu -suunnittelukilpailua.

Hattuhyllyllisten seinänaulakoiden lisäksi mallistossa ovat Clip, Knob ja iloiset eläinnaulakot Bunny, Croco sekä Doggy. Näitä naulakoita on erittäin helppo yhdistellä isoihin järjestelmänaulakoihin, lisäripustustilaa tuomaan.

 

Tutustu lukuisiin naulakkomalleihimme ja valitse juuri sinun tilaasi sopivat tuotteet. Tarkempia tuotetietoja löydät kunkin tuotteen omalta sivulta, joten siirry tästä selaamaan mallistoamme.

Kysy lisää

Kysy lisää

Riikka Raittila

Myyntipäällikkö

Riikka Raittila

Ota yhteyttä:
+358 50 475 2208
riikka.raittila@summanen.fi

Tuulia Erola

Markkinointi ja myynnin tuki

Tuulia Erola

Ota yhteyttä:
+358 50 400 1276
tuulia.erola@summanen.fi