Ajankohtaista

9.5.2022 | Blogi

Monena - sydämellä suunniteltu

Monena - sydämellä suunniteltu

Tämän pienen blogitekstimme otsikkoon nivoutuu tekemisemme ydin. Pohdimme jokin aika sitten, miten voisimme tuoda kotimaisuuttamme sekä tuotteidemme designia esille entistä paremmin. Lue alta mihin pohdintamme johti ja mitä arvoja vaalimme täällä Monenalla.


Tekemisen filosofiamme on tehdä huolella valmistettuja ja käyttötarkoitukseen sopivia tuotteita. Tuotteemme ovat suunniteltu helpottamaan ja parantamaan käyttäjän arkea, ottaen samalla huomioon julkisten tilojen asettamat kriteerit.

Jo Monenan alkutaipaleelta asti on uskottu laatuun ja designiin. Kotimaisuus ja tuotteiden muotoilu ovat aina olleet meille sydämen asioita, joista tahdoimme viestiä lisää asiakkaillemme. Arvokkaana lisäosoituksena näistä meille tärkeistä arvoista kertovat nyt sekä Avainlippu- että Design from Finland-merkit.

 

Kotimaisten tuotteiden takana on kotimaisten muotoilijoiden kädenjälki. Muotoiluyhteistyö on meille itsestään selvyys ja pidämme sitä suuressa arvossa myös tulevaisuudessa. Koska ammattilainen tekee ratkaisut puolestasi, on tuotteen jokainen yksityiskohta tarkoin mietitty ja perusteltu. Suunnittelijan tekemät ratkaisut näkyvät tuotteissa mm. tuotteen turvallisena käytettävyytenä, käyttäjäryhmälle soveltuvuudessa sekä oikeanlaisina mitoituksina.

Tuotesuunnittelumme tärkein kivijalka on asiakaslähtöisyys, sillä lähes kaikki tuotesuunnitteluprosessimme lähtevät asiakastoiveiden pohjalta tai tarvekartoituksen kautta. Keräämme aktiivisesti asiakaspalautteita ja käyttökokemuksia, jotka auttavat meitä tekemään jatkuvaa kehitystä. Tuotteiden asiakaslähtöisyys yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin takaa tuotteillemme helppokäyttöisyyden lisäksi pitkän käyttöiän ja laadukkaan lopputuloksen.

Jatkuvan kehityksen avulla pystymme vastaamaan jo ennalta tulevaisuuden kuluttajan tarpeisiin. Samalla voimme tarjota asiakkaillemme enemmän valinnanvapautta erikoistöinä sekä muokkausmahdollisuuksia vakiovalikoimaamme. Unohtamatta tietenkään klassikkotuotteidemme vaalimista, niille kunnioittavalla faceliftillä.

 

Teemme ammattiylpeydellä sen mihin ryhdymme ja meillä asioilla sekä asiakkaalla on väliä. <3

Mitä sinä kaipaisit mallistoomme? Onko sinulla tietynlainen naulakkotarve, johon et ole vielä löytänyt ratkaisua? Anna meidän auttaa, niin suunnitellaan yhdessä tarpeidesi mukainen, kestävä ja laadukas kokonaisuus!

 

Kirjoittaja: Markkinointiässä Tuulia

Kysy lisää

Kysy lisää

Tuulia Erola

Markkinointi ja myynnin tuki

Tuulia Erola

Ota yhteyttä:
+358 50 400 1276
tuulia.erola@summanen.fi