YritysMonena kutsuu viihtymään

Monena tuntee suomalaisen ja suomalainen Monenan. Ei välttämättä nimeltä, mutta takuulla tuotteen nähdessään. Monenan vaatesäilytysratkaisut ovat kotimaisia klassikoita ja tuttuja monista julkisista tiloista: konserttitaloista, päiväkodeista ja työpaikoilta. Monena ottaa vastaan niin juhlijat kuin arkiset ahertajatkin, ja kutsuu peremmälle erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin.

Monena on suomalainen markkinajohtaja alallaan. Asema kertoo oikeista ratkaisuista perheyrityksen pitkällä taipaleella. Laatuun, käytännöllisyyteen ja designiin on uskottu alusta asti. Laajaan tuotevalikoimaan on moni suomalainen designer antanut oman kädenjälkensä. Monet malleista palvelevat jo kokonaan uusia sukupolvia. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikea toiminnallisuus ja ulkonäkö.

Monenalle tärkeitä arvoja, kuten kotimaisuutta, designia ja laatua, on lisänä osoittamassa mallistollemme saatu Avainlippu-tunnus sekä Design from Finland-tunnus.
 

Perheyritykseltä perheyritykselle

Monenalla on vahva tarina, jonka ensimmäiset luvut kirjoitti yrityksen perustaja Teuvo Partanen vuonna 1968. Toisen sukupolven Partasena Jukka vei tarinaa eteenpäin omalla vahvalla näkemyksellään, kunnes keväällä 2017 uusien lukujen kirjoittajaksi tuli Summanen Oy.

Haluamme kehittää tuotteita ja Monenan brändiä vastaamaan jo ennalta tulevaisuuden kuluttajan tarpeisiin. Missä ikinä hän naulakkoa ja vaatesäilytysratkaisuja tarvitseekaan.

Lupaamme vanhoille tuotteille klassikoita kunnioittavaa faceliftiä, mutta myös täysin uusia tuotteita. Erikoistöinä tarjoamme enemmän valinnanvapautta ja enemmän mahdollisuuksia muokata ratkaisuja omiin tarpeisiin parhaiten sopiviksi.

Yrityksemme Summanen Oy:n arvot ovat kaiken tekemisemme lähtökohta.

  • Ammattiylpeä henkilöstö
  • Korkea yritysmielikuva
  • Henkilöstön ja asiakkaiden arvostus
  • Aikaansa seuraava ja kehittyvä työympäristö

Summaseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.summanen.fi

 

Vastuullisuus

Summanen Oy on sitoutunut vastuullisuuteen kaikessa toiminnassaan. Vastuullisuus on jokapäiväistä työtä organisaatiomme kaikissa työtehtävissä ja osa arvoja sekä toimintastrategiaa. Se on myös vaikuttamista ympärillä olevaan yhteisöön, ympäristöön ja sidosryhmiimme. Vastuullisuus on vastuunkantoa koko tuotteen elinkaaresta, tuotteen suunnittelusta tuotantoon, palvelutoiminnasta kierrätykseen.

Sosiaalinen vastuullisuus - Eettisyys

Summanen Oy / Monena noudattaa kaikkia toimintaamme liittyviä lakeja ja säädöksiä. Edellytämme alihankkijoiltamme samojen periaatteiden noudattamista.
Summanen Oy käy sidosryhmävuoropuhelua ja valvoo, että sosiaalisen vastuullisuuden edellytykset täyttyvät sekä puuttuu tarvittaessa välittömästi asiaan, mikäli havaitsee tässä puutteita.

Ympäristövastuullisuus – Kestävä kehitys

Toimimme ympäristösäädösten mukaisesti ja pyrimme pienentämään ympäristövaikutuksiamme. Ympäristöasioissa kiinnitämme huomioita materiaaleihin, energiaan, päästöihin, jätteeseen ja kierrätykseen.
Tuotteemme ovat suunniteltu pitkällä elinkaarimallilla, kestäviksi ja ajattomiksi. Kestävät tuoteratkaisut, niiden kunnossapito ja kunnostus sekä kierrätys pienentävät ympäristövaikutuksiamme.
Käytössämme on sekä kalusteiden että pakkausmateriaalienkierrätyspalvelu. Toimituksissa käytämme mahdollisimman vähän pakkausmateriaaleja ja ne ovat pääsääntöisesti kierrätettäviä materiaaleja. Noudatamme tuottajavastuuta ja olemme järjestäneet sen Suomen Pakkauskierrätys Rinki Oy:n kanssa. Toimitukset pyrimme tekemän keskitetysti ja kuljetuskapasiteetti optioiden.
Puumateriaalien hankinnassa edellytämme alihankkijoitamme vain sertifioidun materiaalin käyttöä, joka on peräisin laillisista lähteistä sekä tuotettu kestävän metsänhoidon periaatteiden mukaan. Materiaalitehokkuutta parannetaan päivittäisellä laadunvarmistuksella.

Taloudellinen vastuullisuus

Taloudellinen vastuu kattaa toimintaamme liittyvän lainsäädännön ja virallisten vaatimusten noudattamisen. Jotta yrityksemme on elinvoimainen ja menestyvä myös pitkällä tähtäimellä, toimimme taloudellisesti kestävällä tavalla. Pidämme huolta kannattavuudesta ja kilpailukyvystä. Yrityksemme kuuluu Asiakastieto Oy:n Rating Alfa:n korkeimpaan luottoluokitukseen ja on myös Luotettava Kumppani.

Kysy lisää

Kysy lisää

Tanja Lundén

Toimitusjohtaja

Tanja Lundén

Ota yhteyttä:
+358 40 588 4114
tanja.lunden@summanen.fi