YritysMonena kutsuu viihtymään

Monena tuntee suomalaisen ja suomalainen Monenan. Ei välttämättä nimeltä, mutta takuulla tuotteen nähdessään. Monenan vaatesäilytysratkaisut ovat kotimaisia klassikoita ja tuttuja monista julkisista tiloista: konserttitaloista, päiväkodeista ja työpaikoilta. Monena ottaa vastaan niin juhlijat kuin arkiset ahertajatkin, ja kutsuu peremmälle erilaisiin tilaisuuksiin ja tilanteisiin.

Monena on suomalainen markkinajohtaja alallaan. Asema kertoo oikeista ratkaisuista perheyrityksen pitkällä taipaleella. Laatuun, käytännöllisyyteen ja designiin on uskottu alusta asti. Laajaan tuotevalikoimaan on moni suomalainen designer antanut oman kädenjälkensä. Monet malleista palvelevat jo kokonaan uusia sukupolvia. Jokaiseen käyttötarkoitukseen löytyy oikea toiminnallisuus ja ulkonäkö.

Monenalle tärkeitä arvoja, kuten kotimaisuutta, designia ja laatua, on lisänä osoittamassa mallistollemme saatu Avainlippu-tunnus sekä Design from Finland-tunnus.
 

Perheyritykseltä perheyritykselle

Monenalla on vahva tarina, jonka ensimmäiset luvut kirjoitti yrityksen perustaja Teuvo Partanen vuonna 1968. Toisen sukupolven Partasena Jukka vei tarinaa eteenpäin omalla vahvalla näkemyksellään, kunnes keväällä 2017 uusien lukujen kirjoittajaksi tuli Summanen Oy.

Haluamme kehittää tuotteita ja Monenan brändiä vastaamaan jo ennalta tulevaisuuden kuluttajan tarpeisiin. Missä ikinä hän naulakkoa ja vaatesäilytysratkaisuja tarvitseekaan.

Lupaamme vanhoille tuotteille klassikoita kunnioittavaa faceliftiä, mutta myös täysin uusia tuotteita. Erikoistöinä tarjoamme enemmän valinnanvapautta ja enemmän mahdollisuuksia muokata ratkaisuja omiin tarpeisiin parhaiten sopiviksi.

Yrityksemme Summanen Oy:n arvot ovat kaiken tekemisemme lähtökohta.

  • Ammattiylpeä henkilöstö
  • Korkea yritysmielikuva
  • Henkilöstön ja asiakkaiden arvostus
  • Aikaansa seuraava ja kehittyvä työympäristö

Summaseen voit tutustua tarkemmin osoitteessa: www.summanen.fi

 

 

Kysy lisää

Kysy lisää

Tanja Lundén

Toimitusjohtaja

Tanja Lundén

Ota yhteyttä:
+358 40 588 4114
tanja.lunden@summanen.fi